Hurra for 17 mai

Lea her: Først og fremst vil æ si gratulerer med dagen t alle sammen og for det andre så blir det først et innlegg om ka æ gjor i går.: I går va æ først på skolen og dessverre fikk vi ganske my læx. Etter det gjor æ færdig næsten alle læksan, så dro æ på fotballkamp!

Rosenborg - Haugesund, for dokker som ikke så kampen så vart stillinga Rosenborg 0 - 1 Haugesund :-( Dessverre. Og siden det var 16. mai så var det selvfølgeligMANGEruss der. Æ dro med Victoria og Ingeborg og vi samla inn mellom 300 - 400 russekort til sammen. Æ bare aleine samla inn 167 russekort men æ samle egentlig ikke. C :


Her e RBK logo'n

 


Her e det russ!!


Men i dag er det 17.mai som gjeld, som dokk sikkert veit, og det ska æ selvfølgelig feir! Nå har jeg akkurat gått i skoletog og vår skole gikk som nr. 8! Siden vi går i 7ende går vi først på skolen og jeg var duskedme. Det vil si at æ holdt den ene dusken som va på fanen. Nardo gikk som skole nummer 5, så Æ og Stine va ikke så langt fra hverandre. Uansett, no ska æ krøll håret mitt for æ hadd det så travelt i morres at æ ikke rakk det. Da vart det rettetang i stedenfor. Litt seinar ska æ på skolen og gjør litt forskjellig der, og etter det blir det en koselig stund med Stine. Det e dagen sånn æ trur den blir.

gratulerer  med dagen! <3<3<3 

-bye 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

leaogstine

leaogstine

13, Trondheim

Hei! Vi er to jenter på snart 13 år som heter Stine og Lea. Vi blogger om alt som vi gjør!!

Kategorier

Arkiv

hits