Syk! :C

Lea her: No sitt æ å kjede mæ hjæm, for etter Rosecupen blei æ syk!! No har æ kjempe vondt i hodet og magen. Her er det ingen ting å gjør, men sånn er det. Kan ikke ha så langt innlegg for æ får vondt i hodet av å se på Tv og sitt på PC-en!! Men dokk får i hvertfall et lite innlegg!!

Så va det det æ gjord i går. I går var æ på teater med familien. Vi så teateret Rock'n Roll Wolf. Det bæste æ har sett på teater noen gang i hele mitt liv. Det har fått så gode kriteria at det kommer sånn halvkjente skuespillera helt fra Oslo for å se det! Så flere kjente, men en av dæm va han som spille skurken i Olsenbanden jr. Etter teateret fikk æ, og familien dra backstage og møt noen av skespilleran. Her e noen spørsmål æ har fått:

-Ambefales det?   Svar: Helt klart ambefale æ det! Drit bra teater lizm

-Terningkast?   Svar: Det e nok terningkast 6+++...

-Beste skuespiller?   Svar:  Vanskelig å si for alle e jo dritgode proffe skuespillera, men må æ svar, sir æ nok                                                             ulven, men hønan va også drit bra!!

-Handler det om?     Svar: Det e basert på en filmmusikal som handle om en enslig ulv (Pål Christian Eggen) som e kjempe forelska i ei geit (Ingrid Bergstrøm). Når ulven sier til geita at ungene hennes er noen frekke små barn og mye stygt om de blir geita sur!! Når ulven hører det sier han at han skal spise ungene!! Når markedet kommer til by'n og moren drar alene e det en perfekt sjanse for ulven og ta geitekillingene. Men går det?...

 Her er:              GEITA                              ULVEN

Men no må æ dra for æ har vældig vondt i hodet!! xD


  

 -Bye

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

leaogstine

leaogstine

13, Trondheim

Hei! Vi er to jenter på snart 13 år som heter Stine og Lea. Vi blogger om alt som vi gjør!!

Kategorier

Arkiv

hits